Saturday, September 11, 2010

Bortglömd?




Jag känner mig bortglömd, det är ingen som ringer, ingen som hälsar på. Vad har hänt? Har jag blivit en dålig kompis så att ingen känner att de har lust att komma förbi längre? Eller hade jag kanske inga kompisar från början? Det låter ju tragiskt.

Jag vill iallafall tacka de två som ringer för jämnan och knackar på varje dag, Madde & Erika, tack för att ni finns och för ert stöd.

Nä nu ska jag sluta att grotta ner mig och försöka att bli lite gladare. Det här går ju inte.

Ha't!









5 comments:

Gieken said...

Åh, Tess! Du är inte bortglömd, jag tänker på dig varje dag - men det är mkt snack och lite verkstad... =(
Nu har vi ju varit sjuka, så det har varit svårt att ses, och jag jobbar mkt. Men jag kanske kan komma på en kaffe innan jobbet nån dag nästa vecka?

En liten stund är bättre än inget, eller hur?

Många kramar! <3

Siw said...

Så känns det i bland och då måste man få känna så, det går över. Kram!

Madde said...

Vet du att även om inte ens kompisar hör av sig jämt så finns dom ju där när man behöver dom. Dom kanske bara behöver få veta det :)

Vi saknar er!
Kram

Scrapbook by Jessica said...

Jag tänker också på dig Therese! Och Crippe tänker på lille Levi, hans nya kompis =) Utan att kolla med Madde så tycker jag att ni ska komma ner något igen! Massa kraaaaaaaaamar!

Madde said...

Jaaa! När åker vi? :) Åh så kul det vore!

Post a Comment

About Me

Tess
Hemflyttad till Sundsvall från mitt drygt fyra åriga äventyr på Nya Zealand där jag studerade på Victoria Universty. Tog med mig min fantastiska sambo Limu. FHar nu äntligen fått drömjobbet som statstjänsteman & planerar nu nästa steg i våra liv.
View my complete profile


Followers