Tuesday, December 15, 2009

1.50 kr

Jag är irriterad & ARG igen. Jag följde med farmor & farfar till Bauhaus för att hjälpa dem köpa vägglampor (8st!!!) till deras nyrenoverade gillestuga/källarrum. Efter ca 1 timma då vi jagat hjälp och fått tag på 6 av de 8 lamporna så var de dags och betala nästan 2000 kr. Då frågar kassörskan, '-vill ni ha en påse?', '-ja de är väl GRATIS?' frågar farfar och får svar av kassörhelvetet '-nej de ingår inte'. Men är människan inte klok? Lite känsla måste väl även en kassörska på det där jävla Bauhaus ha?!! Att man inte kan ge rabatt från första början är ju lite pinsamt men att inte ens kunna bjuda på en plastkasse för 1,50:-? Nä FY.

Så nu släpper vi det, wooozzzaaaa...förutom den kalkonen så har dagen varit jättemysig med finbesök av bästa CARRO, mkt prat & te drickande. Sedan bar det av till farmor där Katharina & sötaste LILLYMARIA kom & hälsade på. Levi tyckte det var jätteroligt att stora kusinen hade kommit till stan.

Och så till dagens, veckans bästa nyhet; det gick JÄTTE BRA för Limu på hans prov förra veckan & han avancerar nu upp en klass till nästa år! Yes, he's the man!

Snipp snapp snut så var all energi slut...nightnight /Therese

Gullungar

1 comments:

Ida Kentner said...

Vi grattar Limu så mycket från Bergsgatan :) KRAM!

Post a Comment

About Me

Tess
Hemflyttad till Sundsvall från mitt drygt fyra åriga äventyr på Nya Zealand där jag studerade på Victoria Universty. Tog med mig min fantastiska sambo Limu. FHar nu äntligen fått drömjobbet som statstjänsteman & planerar nu nästa steg i våra liv.
View my complete profile


Followers