Monday, January 17, 2011

Tid.

Det är skönt att återigen uppskatta och värdera tid. Nu när jag jobbar så tar jag vara på den mer och värdesätter den tid jag har med Levi & Limu på ett annat sätt. Idag var det tillbaka till jobbet och trots att tempot var mycket högre så var det jätteroligt.

Ikväll har Levi badat i sin leksaksbalja i 45 minuter och nu ska han sova medan jag och Limu myser ner oss soffan med en kopp thé.

Ha det bra!

3 comments:

Anonymous said...

Hej vännen.
Kom på att det genast har blitt lite intressantare att läsa din blogg nu när vi inte ses varenda dag (vilket jag iofs tycker är surt) men nu ska jag kolla oftare =) Visst kommer du och äter en bit tårta på onsdag, skulle vara roligt att ses! Kommer förmodligen att skicka ett sms även, tror jag gör det på en gång ;) God natt förresten // Erika

Gieken said...

Härligt för dig att få jobba, är så glad för din skull!
Hälsa grabbarna från oss, kram!

Tess said...

Erika!! Klart jag kommer saknar dig massa känns konstigt att inte ha dig som kaffekompis längre haha. Ska bli så roligt att få hälsa på er på er nya adress:)

Johanna; ja det är helt underbart att jobba har faktiskt jätteroligt så det är ju ett plus!!
Vi måste också ses, förlåt att jag inte hörde av mig häromdan ang fikat, fikar gärna nån kväll eller i helgen? Kram

Post a Comment

About Me

Tess
Hemflyttad till Sundsvall från mitt drygt fyra åriga äventyr på Nya Zealand där jag studerade på Victoria Universty. Tog med mig min fantastiska sambo Limu. FHar nu äntligen fått drömjobbet som statstjänsteman & planerar nu nästa steg i våra liv.
View my complete profile


Followers