Tuesday, November 9, 2010

I LOVE to FYNDA!


Idag när jag lämnade Levi på dagis så såg jag att längst ner vid alla barns overaller hängde riktiga vinterstövlar. Jag kände mig riktigt hemsk mot Levi som fortfarande får gå med sina fodrade Converse kicks. Vi fick låna Bengans bil så jag och Limu (mamma & Levi hängde också på) åkte för att se om vi kunde hitta någonting bra åt honom. Vi hittade ett par av märket Bagheera som för övrigt är ett svensktillverkat sportmärke. 380 kr var priset, jag hade verkligen ingen lust att slänga ut 700 spänn på ett par skor de ska ha en vinter.

Tack och gonatt





1 comments:

Madde said...

Va kul det är att du uppdaterar bloggen så mycket!
Ja dom var ju kanonbra! Jag testade inte ens mössan på honom, så det var tur att han hade sån big brain att den passade =) Ja det var lite typiskt att dom inte hade fler färger, för då hade vi sluppit härmas! Amelia bestämde färg till båda. Jag trodde hon skulle ta den rosa/orangea, men icke!
Va fina skor du hittade till honom, dom såg jättebra ut.
Åh va det vore kul att träffas oftare!

Post a Comment

About Me

Tess
Hemflyttad till Sundsvall från mitt drygt fyra åriga äventyr på Nya Zealand där jag studerade på Victoria Universty. Tog med mig min fantastiska sambo Limu. FHar nu äntligen fått drömjobbet som statstjänsteman & planerar nu nästa steg i våra liv.
View my complete profile


Followers